Dakinspectie

Dakinspectie

Dakinspecties zijn erg belangrijk voor de staat van uw dak. Bij regelmatig onderhoud worden problemen met uw dakbedekking & dakpannen tijdig opgespoord en verholpen. Ieder dak heeft flink te leiden door de weersomstandigheden en dat kan vervelende consequenties hebben. Door de regen wordt dakbedekking , pannen & isolatiemateriaal aangetast met mogelijke lekkages tot gevolg en de wind kan zeer gevaarlijke situaties met dakpannen veroorzaken.

Voorkom een lekkage.

Een dakinspectie heeft een preventieve en dus kostenbesparende werking. Wanneer een lekkage ontdekt wordt, is het in feite al te laat. Vocht en schimmel hebben de plafonds en muren dan al dusdanig aangetast, dat de kosten voor het vervangen of repareren van uw dak flink kunnen oplopen. Door uw dakbedekking & dakpannen regelmatig te laten inspecteren door onze deskundige dakdekkers, voorkomt u deze ellende op voorhand. Mogelijke verstoppingen, oneffendheden, rotte plekken of gaatjes worden tijdig gesignaleerd, met als gevolg dat de levensduur van uw dak aanzienlijk wordt verlengd.

Dakinspecties voor uw gehele dak

Bij een dakinspectie controleert onze dakdekker uiteraard de staat van alle onderdelen op uw dak. Denk daarbij aan schoorstenen, dakgoten, regenpijpen, lichtkoepels, etc. Een mankement aan één van deze onderdelen kan namelijk gevolgen hebben voor de waterdichtheid van uw dak. 

Heeft u interesse in een van onze bovenstaande diensten? 
Neem dan contact met ons op voor het plannen van een afspraak.