Dakisolatie

Een warm dak voor het leven

Elke reden om te kiezen voor dakisolatie is een goede reden. Zo is het isoleren van een dak bijvoorbeeld een manier om de waarde van het huis te verhogen. Maar een nog veel vaker gebruikt argument is dat het de stijgende warme lucht binnenhoudt, het tegengaan van het zogenaamde warmteverlies. Een goed geïsoleerd dak houdt de warmte binnen en de koude buiten. En dat werkt ook andersom. In de zomermaanden houdt het de warmte buiten en zorgt het ervoor dat de temperaturen binnenshuis niet hoog oplopen. Onderhoud & Klusbedrijf Bambacht zorgt voor dakisolatie van alle soorten daken. Bij ons ontvangt u een vrijblijvende offerte, zonder verrassingen bij de factuur: want onze offerte is de factuur.

Vermijd hoge energiekosten met dakisolatie

Warme lucht stijgt op en een slecht geïsoleerd dak verliest die warmte: het is één van de grootste energieverspillers in huis. De hoofdreden om dakisolatie aan te brengen is dan ook om hoge energiekosten te voorkomen door de isolatiewaarde te verbeteren. Een verbeterde isolatiewaarde bereikt u door een extra laag isolatiemateriaal onder uw dakbedekking aan te brengen. Of door op een plat dak groene dakbedekking in de vorm van grassen en mossen te voorzien. Vooral deze laatste wint aan populariteit. In de winter houden deze planten de warmte binnen uw woning vast. Tijdens de warme zomermaanden zorgen de grassen en mossen er juist voor dat een woning lekker koel blijft. Een groene dakbedekking heeft relatief weinig onderhoud nodig.

Persoonlijk advies en vrijblijvende offerte

Het voorkomen van hoge energiekosten met een extra isolatielaag onder de dakbedekking begint voor ons met een persoonlijk advies. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die u tegenwoordig heeft op dit gebied. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken en zorgen we er samen voor dat uw energierekening lager uitvalt.