Lood & Zinkwerk

Loodwerk

Loodwerk is een erg belangrijk onderdeel van het dak. Tegenwoordig wordt lood vooral gebruikt om vocht buiten te houden in dak- en muurconstructies. Versleten lood kan lekkage veroorzaken. Daarom is het erg belangrijk regelmatig het loodwerk te controleren en te laten repareren, renoveren of te vervangen. Door de duurzaamheid van het materiaal draagt het bij aan een goed milieu, omdat lood een duurzaam materiaal is heeft het weinig onderhoud nodig. Lood is een zeer betrouwbaar product en heeft bovendien een lange levensduur, het wordt daarom veel gebruikt in de bouw.

Onze diensten betreft loodwerk.

Al vele jaren is loodwerk een veelgebruikt materiaal. Bij plaatsing en onderhoud van loodwerk levert Onderhoud & Klusbedrijf Bambacht een hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in het bedekken, afwerken en onderhouden van daken en dus ook op het gebied van loodwerk.  

Loden slabben t.b.v. dakkapellen, opgaande gevels, schoorstenen

Heeft u interesse of vragen?

Neem dan contact met ons op!

 

 

Zinkwerk

Zink is een legering van zink met kleine toevoegingen van koper, titaan en aluminium. Onder invloed van het weer ontstaat oxidatie op het oppervlak; patina. Deze beschermlaag zorgt voor een lange levensduur en geeft het zink een rustiek karakter. Op het gebied van dakbedekking & dakpannen wordt zinkwerk toegepast op een groot aantal gebieden;

* mastgoten
* bakgoten
* killgoten
* regenpijpen
* vergaarbakken
* kraalranden
* daken
 

Eigenschappen

Zink is sterk, vormvast, waterdicht, brandveilig en duurzaam. Daardoor is dit materiaal bij uitstek geschikt om toe te passen in dak- en gootconstructies en kan het, zelfs in extreem wisselende weersomstandigheden, velen jaren mee meegaan. Bovendien geeft het uw huis of kantoor een authentieke uitstraling. 

Heeft u schade of een lekkage aan het zinkwerk in uw hemelwaterafvoer? Dan kan Onderhoud & Klusbedrijf Bambacht u helppen in het vinden van een oplossing!

Heeft u interesse of vragen?
Neem dan contact op!