We zien het helaas steeds vaker; dakschade als direct gevolg van hevige regenval en/of harde wind. Er zijn steeds meer zware stormen in Nederland, die zeer vervelende consequenties kunnen hebben voor uw wooncomfort en -veiligheid. Wij staan in die gevallen direct voor u klaar via onze 24-uurs calamiteitendienst.

Ons spoednummer 0621405573 is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar.
Spoedreparatie aan uw dak door waterschade
Wanneer uw dakbedekking is beschadigd als gevolg van weersomstandigheden, is het verstandig de herstelwerkzaamheden met spoed te laten plaatsvinden. Hevige wind kan dakpannen en zelfs de bitumen dakbedekking op een plat dak losrukken alsof het niets is. Omdat stormen vaak gepaard gaan met regenbuien, is de kans op daklekkages in zo'n situatie groot. 

Laat spoedreparaties aan het dak uitvoeren door professionals
Om ongevallen te voorkomen raden wij het sterk af om zelf uw eigen dak op te gaan. Schade ontstaat vaak tijdens stormachtig weer en onder die omstandigheden is het dak een zeer risicovolle plek. En ook al lijkt het een fluitje van een cent om zelf even een paar verschoven dakpannen recht te leggen; het risico op een ongeval is onverantwoord groot. Schakel dus altijd een ervaren dakdekker in die de risico's kent en de veiligheidsvoorschriften naleeft. 

Noodreparaties aan dakgoten, regenpijpen en alle daktypes
Wij voeren spoedreparaties uit aan dakgoten, regenpijpen , bitumen dakbedekking en pannendaken

Wij streven ernaar om binnen 24u op locatie te zijn!

Neem dus direct contact met ons op bij een lekkage!